ІІ етап ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика

26 листопада відбувся ІІ-й етап ХХІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика. Мета його проведення спрямована на піднесення престижу української мови серед молоді, виховання поваги до культури і традицій українського народу, виявлення творчо обдарованої молоді, розвитку її потенціалу, підвищення рівня мовної освіти в Україні, загальної культури.

Учні нашої школи Якуб Анастасія (3-В клас), Марфіян Діана (4-В клас), Скура Андрій (5-А клас), Вергіляс Тетяна (6-А клас), Шуберт Діана (7-Б клас), Мунтян Лілія (8-Б клас), Сухорончак Юлія (9-Б клас), Лихолат Олеся (10 клас), Кузів Юліана (11 клас) взяли активну участь у випробуванні шанувальників української мови.

З вітальним словом звернувся директор школи Є.Є. Лис. Євген Євгенович сказав, що дуже престижно брати участь у цьому конкурсі. Він сам особисто побував у свій час в с. Верхнє Синьовидне, Сколівського району, Львівської області звідки родом меценат конкурсу. Також він висловив слова вдячності та шани на адресу колег-педагогів, які доклали значних зусиль при підготовці учасників конкурсу, побажав їм творчих злетів та перемог.

Організаційні моменти та дотримання регламенту проведення Конкурсу забезпечили заступники директора школи з НВР В.І. Угрин і О.Є.Панас. Всупереч тому, що даний захід відбувся в умовах карантину, він підтвердив свій статус утвердження української мови. Побажаємо ж його учасникам упевненості в собі й незаперечних перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 350