Першість школи з футболу

У середу, 13 жовтня, продовжились змагання на першість школи з футболу!

Першими свої змагання розпочали наймолодші учасники , учні 4-5 класів!У запеклій боротьбі перемогу в цих змаганнях святкували учні 5-Б класу , в якому лідери Кавецький Владислав і Медвідь Захар, який до речі став кращим бомбардиром турніру, повели команду за собою і здобули 3 впевнені перемоги!

Срібло змагань завоювали учні 4-В класу, яким трішки невистарчило досвіду в грі з переможцями, але всеодно показали хорошу гру.Третіми стала збірна команда учнів 4-А та 4-Б класу.Учні 5-А класу , на чолі з Олегом Паньківим в кожній грі гідно боролись.

У змаганнях 6 та 7 класів місця росподілилиль наступним чином:

І місце - 6-А клас

ІІ місце - 7-Б клас

ІІІ місце - 6-Б клас

Результати ігрор

6:А : 6:Б - 3:0 (Борисяк 3)

7:Б : 6:А - 0:0

6:Б : 7:Б - 1:1 (Соляник - Башуцький)

У стартовому турі змагань між найстаршими школярами між учнями 8-11 класів зустрілись 8-А - 8-Б та 9-А - 9-Б

Гра восьмикласників пройшла у запеклій боротьбі і закінчилась бойовою нічиєю 0:0, а у учнів девятих класів, в якій до середини другого тайму рахунок також був 0:0, кінцівку матчу краще провели учні 9-А класу, які відзначились чотирма м'ячами.

Гра тривала до першого забитого м'яча яким вдалось відзначитись Олегу Шпиту який майстерно реалізував вихід один на один, залишивши нізчим захисника та голкіпера суперників. Після цього Олегові вдалось відзначитись ще раз, також по разу відзачились Фрей Дмитро та Черніцький Руслан Змагання, які обіцяють бути дуже цікавими, продовжаться на наступному тижні 18 та 20 жовтня, запрошуєм всіх глядачів підтримати учасників шкільних футбольних баталій!

/Files/images/а1.jpg /Files/images/а2.jpg /Files/images/а6.jpg /Files/images/а5.jpg /Files/images/а4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 58

ЕЛЕКТРОННА РЕЄСТРАЦІЯ УЧНІВ ДО ШКОЛИ

Просимо заповнити форму за покликанням і надіслати

https://forms.gle/M5QfuBwBSaoximpG7

Перелік документів, які необхідні для зарахування:

o Заява на ім’я про зарахування дитини до першого класу закладу загальної середньої освіти від одного з батьків дитини (законного представника), поданої особисто (з пред’явленням документа, що посвідчує особу заявника).

o Оригінал та копія свідоцтва про народження дитини або документа, що посвідчує особу здобувача освіти.

o Оригінал або копія медичних довідок за формами:

o № 086-1/о «Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати обов’язкового медичного профілактичного огляду»затвердженою наказом Міністерства охорони здоров’я України від 16.08.2010 №682;

o №063/о «Карта профілактичних щеплень».

o Оригінал та копія документа, що підтверджує місце проживання дитини (для підтвердження права на першочергове зарахування).

o У випадку зарахування дитини з особливими освітніми потребами до інклюзивного чи спеціального класу (з його утворенням за відсутності) до заяви додається висновок інклюзивно-ресурсного центру про комплексну (чи повторну) психолого-педагогічну оцінку розвитку дитини.

Подати оригінали документів для зарахування дитини до 1-го класу у 2024 році можна у кабінеті заступника директора з навчально-виховної роботи з понеділка по п'ятницю.

Електронну реєстрацію дитини в перші класи закладів загальної середньої освіти може здійснювати:

  • один з батьків або законний представник дитини самостійно;
  • адміністратор закладу (за зверненням батьків та за наявності всіх необхідних документів).
  • Детальний алгоритм дій як створити обліковий запис батьків на порталіhttps://school.isuo.org/.
Дата останньої зміни 23 Квітня 2024